Hendriks-Hinzen
info@hendrikshinzen.nl
+31 (0)6 24918415

Western Village

Een uniek, bijzonder en geheel nieuw concept: het Western Village dorp in exploitatie van Hendriks-Hinzen. Een compleet gethematiseerd dorp in stijl van het wilde westen, verzorgd van A tot Z en van alle denkbare faciliteiten voorzien.

Het Wilde Westen is de benaming voor de pionierssamenleving in de periode 1865-1890 in het noordwesten van de Verenigde Staten, grotendeels ten westen van de Mississippi.

Het begrip was en is een dankbare bron voor films (de western), boeken waarin bedachte of werkelijk bestaande personen een rol spelen maar ook voor de evenementen industrie. Het ‘Wilde’ Westen werd al in de 19e eeuw, en ook tegenwoordig nog, vaak geschetst als een land vol cowboys, indianen, goudzoekers, pelsjagers, schurken en ontdekkingsreizigers. Het zijn deze gegevens die de firma Hendriks-Hinzen inspireerde tot het opzetten van het Western Village dorp.

Compleet verzorgd Western dorp

Wild-West-wijzerDe poorten van het Western Village gepasseerd treed u binnen in de wereld van cowboys en indianen; het Wilde Westen. Jong en oud zullen genieten en zich vermaken met al het leuks en lekkers dat het dorp te bieden heeft.

Attracties

Slechts een kleine greep uit de attracties die geplaatst kunnen worden in het Western Village dorp:

Eetgelegenheden

Uiteraard wordt ook gedacht aan de inwendige mens. Hiervoor kunnen wij u vele mogelijkheden van consumptieve zaken en kramen bieden. Enkele voorbeelden hierbij:

cowboy-equipmentMeer thematisering

Attracties en consumptiezaken zijn belangrijke onderdelen van het Western Village dorp maar er is nog veel meer dat het dorp tot een uniek concept maakt. Zo wordt het terrein extra aangekleed met western attributen en wordt het personeel in stijl gekleed. De aanstekelijke klanken van country muziek nemen uw bezoekers nog verder mee in het verhaal. Een podium met echte country zangers behoort daarbij ook tot de mogelijkheden.

Kortom: de talloze opties zijn in vele denkbare vormen toepasbaar en uitvoerbaar op ieder evenement of kermis.

Meer informatie

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u – vrijblijvend – meer informatie ontvangen of bent u op zoek naar specifieke informatie voor de toepasbaarheid op uw evenement? Dan staan wij u graag in een persoonlijk gesprek te woord om u van verdere informatie te voorzien en antwoord te geven op al uw mogelijke vragen.

Alle rechten voorbehouden | © 2015-2024 http://hendrikshinzen.nl | Pers downloads | Groot Creatieve Media