Hendriks-Hinzen
info@hendrikshinzen.nl
+31 (0)6 24918415

Attracties

Hieronder treft u een overzicht van de door Hendriks-Hinzen geëxploiteerde kermisattracties. Klik op de link bij iedere attractie voor meer informatie.

Sky Vision Reuzenrad

50 meter hoog, 36 gondels, 216 personen per rit en voorzien van de fraaiste LED verlichting. Het Sky Vision reuzenrad is dé blikvanger voor ieder evenement.

Nostalgische Carrousel

Het is misschien wel de meest geziene attractie die er bestaat: de draaimolen. Onze prachtige nostalgische carrousel stamt uit 1918 en biedt plaats aan maar liefst 65 kinderen. De draaimolen is voorzien van een fraai Wellerhaus orgel. Een pronkstuk en een wereld van vermaak voor de jongste fans.

Gold Mine Express

De Gold Mine Express is een familietrein/familieachtbaan die haar passagiers meeneemt naar het Wilde Westen. Buiten loeren de gevaren maar in de trein is men veilig.

De Gold Mine Express kan onderdeel uitmaken van het complete Western Village dorp dat Hendriks-Hinzen u ook kan bieden.

Crash Test achtbaan

De Crash Test Coaster is dé familiesensatie waar stalen zenuwen op de proef gesteld worden. Met maximaal 2,5 G wordt een parcours afgelegd van ruim 300 meter lang. De baan wordt slechts met 4 trailers vervoerd en kan in 12 uur opgebouwd worden. De attractie heeft een industriële uitstraling, stoer en robuust. Indien gewenst kan de achtbaan ook volledig anders gethematiseerd worden, denk hierbij voorbeeld aan een kerst- of Halloween coaster.

Bugs & Bees familieachtbaan

Voor veel kinderen, maar ook volwassenen, de favoriete attractie: de familieachtbaan “Bugs & Bees”. De Bugs & Bees is een origineel gedecoreerde kinderachtbaan voorzien van kleurige en speels uitgevoerde ornamenten voor nog meer beleving. De baan heeft een capaciteit van 24 personen per rit. De kleurige verlichting maakt de attractie bij avond tot een lust voor het oog.

Alle rechten voorbehouden | © 2015-2024 http://hendrikshinzen.nl | Pers downloads | Groot Creatieve Media