Hendriks-Hinzen
info@hendrikshinzen.nl
+31 (0)6 24918415

Thematisering

Een steeds belangrijker aspect bij het inspelen op de beleving van bezoekers is het thematiseren van een evenement en/of attractie(‘s). Naast het Wild West themadorp zijn er nog vele andere thema’s geliefd, denk hierbij bijvoorbeeld aan Kerstmis en Halloween. De attracties van Hendriks-Hinzen kunnen compleet in een kerstjasje gestoken worden en ook de aankleding van het terrein, het personeel en de muziek kan hierop worden aangepast.

halloween-thematisering western-theming

Complete thema dorpen

De firma Hendriks-Hinzen exploiteert verschillende attracties maar kan ook bemiddelen bij het vinden van de juiste attracties voor ieder evenement. Het neerzetten van een compleet themadorp, voorzien van attracties, eetgelegenheden, aankleding en overige faciliteiten kunt u volledig overlaten aan Hendriks-Hinzen.

kerst-thema-kermis-evenement kerst-thema-kermis-evenement-2 kerst-thema-snow-globe

Goldmine-Express-Kerst-Polar-Express

Meer informatie

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u – vrijblijvend – meer informatie ontvangen of bent u op zoek naar specifieke informatie voor de toepasbaarheid op uw evenement? Dan staan wij u graag in een persoonlijk gesprek te woord om u van verdere informatie te voorzien en antwoord te geven op al uw mogelijke vragen.

Alle rechten voorbehouden | © 2015-2024 http://hendrikshinzen.nl | Pers downloads | Groot Creatieve Media